ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πρόκριση Άγιαξ στο ντεμπούτο του Λάμπρου

Πρόκριση Άγιαξ στο ντεμπούτο του Λάμπρου

Ο Κώστας Λάμπρου φόρεσε για πρώτη φορά τα γάντια της πρώτης ομάδας του Άγιαξ, στην εκτός έδρας νίκη πρόκριση με 4-1 επί της Ντε Ντάικ στο κύπελλο.

Με τον Κώστα Λάμπρου να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Άγιαξ, ο "Αίαντας" επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας της Ντε Ντάικ και προκρίθηκε από τη φάση των 32 του KNVB-Beker.

Φρένκι ντε Γιονγκ και Σιμ ντε Γιονγκ έδωσαν "αέρα" τριών τερμάτων στο 1ο ημίχρονο και με την έναρξη του 2ου, ο Βάτσλαβ Τσέρνι αύξησε τον δείκτη του σκορ. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ομάδα της 3ης τη τάξει κατηγορίας του ολλανδικού πρωταθλήματος, ήταν να μειώσουν με τον Ναμπίλ ελ Γκουραρί, σε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή στην οποία δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Ίδιο σκορ στη νίκη της Φέγενορντ επί της Σβιφτ, ομάδα της 5ης κατηγορίας του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 12', ωστόσο ο Μίχιελ Κράμερ απέτυχε να ανοίξει από νωρίς το πάρτι με το πέναλτι που ακολούθησε. Σημείωσε πάντως ένα τέρμα και πλαισίωσε τον Σαμ Λάρσον που σημείωσε χατ τρικ.

Η σύνθεση του Άγιαξ...

Λάμπρου, Ορεχουέλα, Ντε Λιχτ (77' Ζέεφουικ), Φίρχεφερ (87' Κασιέρα), Σίνκχραφεν, Σ. ντε Γιονγκ, Άιτινχ, Φρ. ντε Γιονγκ, Τσέρνι (64' Γιόνσεν), Ντόλμπεργκ, Κλάιφερτ

Η σύνθεση της Φέγενοορντ...

Φέρμεερ, Νιέουκουπ, Ντικς, Σεντ Γιούστε (77' Χεερτρούιντα), Νέλομ, Αμραμπάτ, Φέντε (70' Χάνσον), Τούρνστρα, Μπασατσίκογλου, Κράμερ, Λάρσον

Τα αποτελέσματα της φάσης των 32:

Τρίτη

Νάιμεχεν - Ακίλες '29 3-0

Φορτούνα Σίταρντ - Γκόου Αχέντ Ινγκλς 3-0

Τσβόλε - Κοζάκεν Μπόις 3-2 παρ. (2-2 κ.α.)

Κάτβαϊκ - ΦΦΣΜΠ 1-2

ΧΦΦΦ - Κόνινκλαικε 1-0

Βάαλβαϊκ - Ντε Τρέφερες 7-0

Ντε Μπος - Καμπούρ 0-2

Τβέντε - ΦΚ Αϊντχόφεν 3-0

Τετάρτη

Ντε Ντάικ - Άγιαξ 1-4

Χεράκλες - Χουκ 3-1

Φένλο - Ουτρέχτη 3-1

Βίλεμ - Χέρενφεν 2-1

Ρόντα - Χρόνινχεν 3-1

Φέγενοορντ - Σβιφτ 4-1

Ντε Ντάικ - Άγιαξ 1-4

Φέγενοορντ - Σβιφτ 4-1

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ