ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Οι ακριβότερες πωλήσεις του Άγιαξ

Οι ακριβότερες πωλήσεις του Άγιαξ

Ο Αρκάντιους Μίλικ πήρε μεταγραφή ρεκόρ στην Νάπολι από τον Άγιαξ και το Sport24.gr θυμάται τις ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία του "Αίαντα".

Τι κι αν ο Άγιαξ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-1 από τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία; Αυτό δεν εμπόδισε την διοίκησης της ομάδας, από το να πουλήσει τον Αρκάντιους Μίλικ στην Νάπολι με το ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου ύψους 32.000.000€, που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 35.000.000€ με διάφορα μπόνους.

Φυσικά και δεν ήταν κάτι που άρεσε στους φιλάθλους της ομάδας, αφού βλέπουν πως ο Άγιαξ έχει γίνει σούπερ μάρκετ ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια, αγνοώντας μία επιτυχία στην Ευρώπη.

Ψάχνοντας τις... περήφανες πωλήσεις των Ολλανδών τις τελευταίες δέκα σεζόν, παρατηρούμε πως ο Άγιαξ έχει βάλει στα ταμεία του το ποσό των 287.720.000€! Χρήματα πολλά αν προσθέσουμε διαφημίσεις, τηλεοπτικά, χορηγούς και λεφτά από την UEFA.

Ας δούμε σε πινακάκια τις μεγαλύτερες πωλήσεις του Άγιαξ τα τελευταία χρόνια και από κάτω όλες τις πωλήσεις τις τελευταίες δέκα σεζόν.

Οι μεγαλύτερες πωλήσεις:

Οι ακριβότερες πωλήσεις του Άγιαξ

Οι πωλήσεις ανά σεζόν:

Οι ακριβότερες πωλήσεις του Άγιαξ
TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ