ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Μπούι και ο Αντρέα Πίρλο

Ο Μπούι και ο Αντρέα Πίρλο
Μπούι και ο Αντρέα Πίρλο

Ο Ουασίμ Μπούι με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη δουλειά που έκανε στην Γιουβέντους έχοντας στο πλάι του τον Αντρέα Πίρλο και τα όσα έμαθε από τον Ιταλό.

Ο Μπούι συνεχίζει την καριέρα του στην Τσβόλε (Ολλανδία) και σε συνέντευξη του μίλησε για τη συνύπαρξη με τον Αντρέα Πίρλο στην Γιουβέντους.

Δεν γνωρίζουμε πόσα κατάφερε να πάρει από τον έμπειρο μέσο ο Μπούι, στον Παναθηναϊκό πάντως δεν έδειξε σχεδόν τίποτα και γι αυτό το λόγο αγωνίστηκε ελάχιστα.

Ας δούμε τι είπε: " Από την πρώτη μέρα δουλεύεις με παίκτες όπως ο Μπουφόν. Είναι 37 ετών, αλλά παραμένει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Αν επιμένεις μπορείς να τα καταφέρεις", είπε αρχικά ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

"Ο Αντόνιο Κόντε με έβαλε δίπλα στον Πίρλο για να μάθω τα... μυστικά. Σε προπονήσεις τακτικής σαν ζευγάρι. Μετά προπονήθηκα με τον Μαρκίζιο. Αυτοί οι τύποι μπορούν να σου δώσουν συμβουλές που κρατάς. Στο τέλος της μέρας, έβλεπα τον Πίρλο να εκτελεί φάουλ.

Στην αρχή πιστεύεις πως έχεις καλές εκτελέσεις, αλλά όταν βλέπεις αυτά που κάνει σκέφτεσαι πόση δουλειά έχεις ακόμα μπροστά σου".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ