ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Μορένο "ξαναχτύπησε" σε ματς της Αϊντχόφεν

Ο Μορένο "ξαναχτύπησε" σε ματς της Αϊντχόφεν

Λίγες ημέρες μετά το σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Λουκ Σο με το οποίο τον έβγαλε ουσιαστικά νοκ-άουτ για όλη τη φετινή σεζόν, ο Έκτορ Μορένο βρήκε νέο "θύμα": αυτή τη φορά τον Ουσαμά Τανανέ της Χεράκλες (videos)!

Το έχει φαίνεται η μοίρα του Έκτορ Μορένο να μπλέκει σε "επικίνδυνες" φάσεις και να κάνει το όνομά του να συζητείται από την φίλαθλη κοινή γνώμη. Λίγες μετά το πολύ δυνατό μαρκάρισμά του πάνω στον Λουκ Σο στον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -το οποίο αναμένεται να αφήσει τον Άγγλο άσο εκτός γηπέδων μέχρι το φινάλε της σεζόν- ο Μεξικανός άσος ήταν εκ νέου αρνητικός πρωταγωνιστής, αυτή τη φορά στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Αϊντχόφεν κόντρα στη Χεράκλες .

Θύμα του ο Ολλανδός επιθετικός (με ρίζες από το Μαρόκο) της Χέρακελς, Ουσανά Τανανέ, με τον Μορένο να έρχεται δεύτερος στη μπάλα και να βρίσκει το πόδι του αντιπάλου του σωριάζοντάς τον στο έδαφος δεκαπέντε λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

ALMELO , 19-09-2015 , Polman Stadion , Eredivisie , seizoen 2015 / 2016 , voetbal , Heracles Almelo - PSV, Heracles Almelo speler Oussama Tannane raakt geblesseerd en moet later het veld verlaten
ALMELO , 19-09-2015 , Polman Stadion , Eredivisie , seizoen 2015 / 2016 , voetbal , Heracles Almelo - PSV, Heracles Almelo speler Oussama Tannane raakt geblesseerd en moet later het veld verlaten ERWIN SPEK

Να σημειωθεί πως ο Τανανέ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος από το ιατρικό επιτελείο, με τους φίλους της Χεράκλες να ξεσπούν σε έντονες αποδοκιμασίες κατά του Μορένο μετά και το νέο "παράπτωμά" του.

Το σκληρό μαρκάρισμα του Μορένο στον Τανανέ:

Ο Μορένο ρίχνει νοκ-άουτ τον Λουκ Σο:

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ