ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Νέο συμβόλαιο ο Κοκού με Αϊντχόφεν

Νέο συμβόλαιο ο Κοκού με Αϊντχόφεν

Αφού κατέκτησε το ολλανδικό πρωτάθλημα μετά από 7 χρόνια και πήρε πρόκριση στους "16" του Champions League, η Αϊντχόφεν επιβράβευσε τον Φίλιπ Κοκού με νέο συμβόλαιο. Επόμενος στόχος: Αποκλεισμός της Ατλέτικο!

Το έργο του Φίλιπ Κοκού στον πάγκο της Αϊντχόφεν είναι εξαιρετικό, έτσι επιβραβεύτηκε από την διοίκηση και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία το 2013, όταν απολύθηκε ο Ντικ Ατφοκάτ (ήταν βοηθός του) και στην πρώτη του "γεμάτη" χρονιά οδήγησε την PSV στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια!

Παρά την πώληση των αστεριών, των Μέμφις Ντεπάι και Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (απώλεια και ο Ρεκίκ που ήταν δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι), η ομάδα είναι και φέτος εξαιρετική λόγω της δουλειάς του Κοκού και κατάφερε να προκριθεί στους "16" του Champions League, στέλνοντας την ManUtd στο Europa League.

"Έχουμε ξεκινήσει μία νέα διαδρομή, μία διαδρομή με όμορφη θέα", τόνισε ο Κοκού στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. "Έχει πολλά ακόμη να δώσει αυτή η ομάδα και πολλά να δώσω εγώ. Για αυτό ήθελα να συνεχίσω εδώ".

"Θα εστιάσουμε στα δικά μας νιάτα, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να συμπληρώνουμε την ομάδα και με πιο έμπειρους παίκτες. Θα τα συνεχίσουμε αυτό όσο είναι δυνατόν".

Η Αϊντχόφεν είναι μια ομάδα γεμάτη ταλέντο και πήρε πέρσι το πρωτάθλημα με νέα παιδιά και ουσιαστικά μόλις δύο παίκτες με εμπειρίες, τους Αντρές Γκουαρδάδο και Λουκ ντε Γιονγκ.

Τώρα είναι στους "16" του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Κοκού ανέφερε για την κλήρωση: "Σε κάθε ματς δείχνουν πως είναι μια... μαχητική μηχανή. Δεν δέχονται πολλά γκολ και είναι πολύ δυνατή σε φυσικό επίπεδο. Κόντρα σε μία τέτοια ομάδα πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας".

"Πάντα θα έχεις ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις εκμεταλλευθείς Όταν βλέπεις την Ατλέτικο διακρίνεις την φιλοσοφία του Σιμεόνε. Δεν κρατάνε την μπάλα συνέχεια. Η Ατλέτικο είναι το φαβορί, έτσι πρέπει και στα δύο ματς να τα δώσουμε όλα. Αν το κάνουμε αυτό έχουμε την ευκαιρία να του αποκλείσουμε".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ