ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Με Σνάιντερ και Σίλεσεν η Ολλανδία κόντρα στην Ελλάδα

Με Σνάιντερ και Σίλεσεν η Ολλανδία κόντρα στην Ελλάδα

Με τον νέο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, Γιάσπερ Σίλεσεν και τον Γουέσλι Σνάιντερ θα υποδεχθεί η Ολλανδία την Ελλάδα στη φιλική αναμέτρηση της 1ης Σεπτέμβρη, στο Αϊντχόφεν. Εκτός κλήσεων Μπλιντ οι Φαν Πέρσι, Χούντελααρ, Ντεπάι και Ρόμπεν.

Πρωτοκλασάτα ονόματα του ολλανδικού ποδοσφαίρου άφησε έξω από τη λίστα των κλήσεών του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας, Ντάνι Μπλιντ. Φαν Πέρσι, Χούντελααρ, Ντεπάι και Ρόμπεν απουσιάζουν από την αποστολή για το φιλικό των "οράνιε" με την Εθνική Ελλάδας, την 1η Σεπτεμβρίου στο Αϊντχόφεν, αντίθετα οι "εκλεκτοί" του Μίχαελ Σκίπε θα αντιμετωπίσουν παίκτες όπως ο Γιάσπερ Σίλεσεν, ο Γουέσλι Σνάιντερ και ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή που επέλεξε ο Ντάνι Μπλιντ:

Σίλεσεν (Μπαρτσελόνα), Στεκέλενμπουργκ (Έβερτον), Ζουτ (Αϊντχόφεν), Φαν Άανχολτ (Σάντερλαντ), Μπρούμα (Βόλφσμπουργκ), Φαν Ντάικ (Σαουθάμπτον), Τέτε (Άγιαξ), Φέλτμαν (Άγιαξ), Φλάαρ (Άλκμααρ), Βίλεμς (Αϊντχόφεν), Μπλιντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπαζούρ (Άγιαξ), Μπέρχις (Φέγενοορντ), Χέντριξ (Αϊντχόφεν), Κλάασεν (Άγιαξ), Πρέπερ (Αϊντχόφεν), Σνάιντερ (Γαλατάσαράι), Στρόοτμαν (Ρόμα), Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Ντοστ (Βόλφσμπουργκ), Γιάνσεν (Τότεναμ), Ντε Γιονγκ (Αϊντχόφεν), Νάσινχ (Αϊντχόφεν), Πρόμες (Σπαρτάκ Μόσχας)

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ