ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Μαντούρο: "Κανείς δεν φαίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα"

Μαντούρο: "Κανείς δεν φαίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα"
Μαντούρο INTIME SPORTS

Ο Χέντβιχες Μαντούρο αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, δηλώνοντας πως "κανείς δεν φαίνεται στην Ελλάδα".

Ο Ολλανδός μέσος φαίνεται πως έφυγε με τις χειρότερες εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα σχολίασε στην ιστοσελίδα “ soccernews.nl”. Φιλοξενούνται δηλώσεις του νυν παίκτη της Χρόνινχεν, στις οποίες ανέφερε πως όσο αγωνιζόταν σε Άγιαξ, Βαλένθια και Σεβίλλη ήταν συνεχώς στις επιλογές για την Εθνική Ολλανδίας, ενώ από τον Ιανουάριο του 2014 που πήγε στον Δικέφαλο… εξαφανίστηκε.

Ο ίδιος δήλωσε: "Το περίμενα ότι θα ήμουν εκτός επικαιρότητας, όταν πήγα στην Ελλάδα το 2014. Κανείς δεν φαίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν έκανα δέκα καλά παιχνίδια, κανείς δεν θα το ήξερε. Ακούγεται τρελό, αλλά εδώ στην Χρόνινχεν είμαι πολύ περισσότερο στο επίκεντρο. Δεν είναι ότι είμαι τώρα έτοιμος για την Εθνική ομάδα, νομίζω ότι το ξέρετε. Στη συνέχεια, θα δούμε τι θα συμβεί. Είμαι σε καλή κατάσταση και θέλει να επιστρέψω μετά από χρόνια στην κορυφή".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ