ΟΛΛΑΝΔΙΑ

"Κατάλληλος για Ολλανδία ο Τεν Κάτε"

"Κατάλληλος για Ολλανδία ο Τεν Κάτε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κο Αντριάνσε τόνισε ότι ο Χενκ Τεν Κάτε θα μπορούσε να αποτελέσει την κατάλληλη επιλογή για την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ολλανδίας.

Την άποψη ότι ο Χενκ Τεν Κάτε θα μπορούσε να αποτελέσει τη λύση για την τεχνική ηγεσία της Ολλανδίας, ως δίδυμο με τον Ρουντ Γκούλιτ, εξέφρασε ο Κο Αντριάνσε. Ο 69χρονος προπονητής φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό πλατό του "StudioVoetbal" και μίλησε για τους ανθρώπους τους οποίους κρίνει ικανούς να αναλάβουν την εθνική ομάδα της χώρας.

"Θα ήταν ωραίος συνδυασμός. Ο Τεν Κάτε είναι γνωστός. Έχει καλή φιλοσοφία, πρεσβεύει το επιθετικό ποδόσφαιρο, δούλεψε στη Μπαρτσελόνα και στον Άγιαξ ως μέλος του προπονητικού επιτελείου, έχει διεθνή εμπειρία. Ο Ρουντ Γκούλιτ είναι ένας επαγγελματίας που λειτουργεί με ρεαλισμό, έχει ιταλικές επιρροές, και στοχεύει στο να κρατά το μηδέν.

Εκτιμώ πως θα ταιριάξουν οι προσωπικότητες τους. Ο Γκούλιτ έχει την κατάλληλη βιτρίνα για την Εθνική ομάδα. Ένας συμπαθητικός άνθρωπος, που θα φέρει ηρεμία και θα εμπνεύσει τους παίκτες. Ο Τεν Κάτε είναι ο άνθρωπος των παικτών και ο Γκούλιτ ο γνώστης της τακτικής. Αυτοί οι δύο θα συνεργάζονταν πολύ καλά" εκτίμησε ο Άντριανσε.

Ακόμα, ο Αντριάνσε πρότεινε τον Λουίς Φαν Γκάαλ, τον Φρανκ Ντε Μπουρ και τον Ρον Γιανς, καθώς και ως δίδυμο τους Ρόναλντ και Έρβιν Κούμαν.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ