ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η Φέγενοορντ απέκλεισε την Αϊντχόφεν

Η Φέγενοορντ απέκλεισε την Αϊντχόφεν

Παρότι στο πρωτάθλημα τους χωρίζουν 16 βαθμοί, η Φέγενοορντ έδειξε ότι το κύπελλο είναι διαφορετική υπόθεση και απέκλεισε την Αϊντχόφεν με 2-0.

Αναμονή για ακόμα έναν χρόνο θα χρειαστεί να κάνει η Αϊντχόφεν για να πανηγυρίσει το κύπελλο, αφού σε μία σεζόν κυριαρχίας της στην Eredivisie, η Φέγενοορντ της έδωσε ένα καλό μάθημα στα προημιτελικά του KNVB Beker. Η ομάδα του Ρότερνταμ νίκησε με 2-0 στο "Ντε Κάιπ" και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου προβάλει ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Σαμ Λάρσον έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 35' ο Τόνι Φιλένα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ. Παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και είχαν ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ και αποδέχθηκαν τον αποκλεισμό τους.

ΦΕΓΕΝΟΟΡΝΤ: Μπραντ Τζόουνς, Σεντ Τζούστε, Φαν Μπικ, Μαλάσια (46' Χαπς), Ελ Αχμαντί, Τούρνστρα, Φιλένα, Μπέρχαους, Σαμ Λάρσον (83' Μποτεγκίν), Γέργκενσεν.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Άριας, Σβάαμπ (80' Μπέρχβαϊν), Ισιμά-Μιρέν, Μπρενέτ, Μάουρο Ζούνιορ, Ράμσελααρ (65' Φαν Χίνκελ), Γκαστόν Περέιρο (72' Λάμερς), Λοσάνο, Λουκ ντε Γιονγκ.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη

Τβέντε - Κάμπουρ 3-1 (60' πέν. Ασαϊντί, 68' και 76' Μαχέρ / 33' Σχιλς)

Τετάρτη

Άλκμααρ - Τσβόλε 4-1 (21' και 71' Βέχορστ, 39' Τιλ, 60' Ιντρισί / 32' Μαρίνους)

Φέγενοορντ - Αϊντχόφεν 2-0 (3' Λάρσον, 35' Φιλένα)

Πέμπτη

Βίλεμ - Ρόντα (21:45)

Φέγενοορντ - Αϊντχόφεν 2-0

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ