ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η "Amsterdam Arena" μετονομάζεται σε "Johan Cruyff Arena"

Η "Amsterdam Arena" μετονομάζεται σε "Johan Cruyff Arena"

Ο Άγιαξ εξετάζει το ενδεχόμενο να μετονομάσει την "Amsterdam Arena" σε "Johan Cryuff Arena", προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του "Ιπτάμενου Ολλανδού".

Ο Γιόχαν Κρόιφ είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που έβγαλε ποτέ το ολλανδικό ποδόσφαιρο και ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στο άθλημα. Ο θάνατός του λίγο πριν συμπληρώσει τα 69 του χρόνια, έχει σκορπίσει πολύ μεγάλη θλίψη σε όλους και ένα παραπάνω στους συμπατριώτες του.

Ο Άγιαξ, η ομάδα που μεγαλούργησε, σκέφτεται να τιμήσει τη μνήμη του "Ιπτάμενου Ολλανδού", μετονομάζοντας την "Amsterdam Arena" σε "Johan Cruyff Arena", θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι ο Κρόιφ είναι ο... Άγιαξ.

Ο πρόεδρος της ολλανδικής Ομοσπονδίας, Μίκαελ φαν Πράαγκ ανέφερε: "Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα μετονομαστεί το γήπεδο σε Johan Cruyff Arena. Είναι ο καλύτερος φόρος τιμής που μπορούμε να του προσφέρουμε".

Ο Γενικός Διευθυντής του Άγιαξ, Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ, σχολίασε: "Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας βρίσκονται στη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Θα συζητήσουμε πολύ σύντομα τον τρόπο με τον οποίο θα τον τιμήσουμε".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ