ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φέλτμαν: "Ήμουν απλά πολύ έξυπνος"

Φέλτμαν: "Ήμουν απλά πολύ έξυπνος"

Ο παίκτης του Άγιαξ, Γιόελ Φέλτμαν υπεραμύνθηκε της απόφασής του να εκμεταλλευτεί τον τραυματισμό του συμπαίκτη του, Μπερτράντ Τραορέ προκειμένου να ξεγελάσει τον αντίπαλό του, Ιβάν Καλέρο.

Σε μία κίνηση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων προχώρησε ο αμυντικός του Άγιαξ, Γιόελ Φέλτμαν στην αναμέτρηση με την Σπάρτα Ρότερνταμ για την Eredivisie.

Ο 25χρονος στόπερ είδε τον συμπαίκτη του, Μπερτράντ Τραορέ πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε απ' τον αντίπαλό του, Ιβάν Καλέρο, που τον επιτηρούσε, να μην συνεχίσει προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όμως, αντί να πετάξει την μπάλα έξω, συνέχισε κανονικά την επίθεση, ξεγελώντας τον παίκτη της Σπάρτα Ρότερνταμ.Παρά τη γενική κατακραυγή, ο Φέλτμαν υπεραμύνθηκε της κίνησής του, μιλώντας στα ολλανδικά ΜΜΕ.

"Ήμουν απλά πολύ έξυπνος. Ο Μπερντάν ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και σκέφτηκα: 'Θα τον χρησιμοποιήσω για να αποκομίσω πλεονέκτημα'. Προσποιήθηκα πως θα πετάξω την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά όταν ο αντίπαλός μου κοίταξε πίσω του, συνέχισα την προσπάθειά μου.

Γνωρίζω πως ίσως δεν ήταν η πιο σωστή κίνηση, αλλά ήταν κάτι έξυπνο και τίποτα περισσότερο. Οι συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια μού είπαν πως αν το είχα κάνει σ' αυτούς θα με είχαν κλοτσήσει πολύ άσχημα. Νομίζω πως η αντίδραση του κόσμου ήταν υπερβολική", τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη φάση:

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ