ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φαβορί για εθνική Ολλανδίας ο Τεν Κάτε

Panathinaikos' coach Henk Ten Cate gestures during their Champions League second leg play-off soccer match against Atletico Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Aug. 25, 2009. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Panathinaikos' coach Henk Ten Cate gestures during their Champions League second leg play-off soccer match against Atletico Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Aug. 25, 2009. (AP Photo/Victor R. Caivano) ASSOCIATED PRESS

Τα ολλανδικά ΜΜΕ "δείχνουν" τον Χενκ Τεν Κάτε ως τον νούμερο ένα υποψήφιο για να καθίσει στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας. Ποιος άλλος διεκδικεί τη θέση.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, αποτελεί τον νούμερο ένα υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Ντάνι Μπλιντ στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας, με τον τελευταίο να έχει απομακρυνθεί από τη θέση από τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, ο νυν τεχνικός της Αλ Τζαζίρα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την εγχώρια ομοσπονδία και πιθανότατα θα τον δούμε σύντομα να κάθεται στον πάγκο των "οράνιε".

Ο ίδιος επιβεβαίωσε στην " Telesport" ότι υπήρξε επαφή και πως τον ενδιαφέρει να αναλάβει το ρόλο, ωστόσο αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πριν τον 62χρονο, η ομοσπονδία της Ολλανδίας είχε προσεγγίσει τους Ρόναλντ Κούμαν, Φρανκ ντε Μπουρ, Φράνκ Ράικαρντ, Λουίς φαν Χάαλ και Ρόγκερ Σμιτ, οι οποίοι αρνήθηκαν να μπουν σε οποιαδήποτε συζήτηση, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Εκτός του Τεν Κάτε, υποψήφιος είναι ο νυν προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ντίκ Άντβοκαατ, ο οποίος αποχωρεί από την τουρκική ομάδα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ολλανδικής ομοσπονδίας τη Δευτέρα (24/04).

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ