ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Επίσημο: Επέστρεψε στη Φέγενοορντ ο Φαν Πέρσι

Επίσημο: Επέστρεψε στη Φέγενοορντ ο Φαν Πέρσι

H Φέγενοορντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμπιν φαν Πέρσι, με τον Ολλανδό επιθετικό να επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του, ύστερα από 14 χρόνια.

Παίκτης της Φέγενοορντ είναι με κάθε επισημότητα ο Ρόμπιν φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός επιθετικός επιστρέφει στην "Trots van Zuid" που έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του, ύστερα από 14 χρόνια.

H ομάδα του Ρότερνταμ βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή τον 34χρονο στράικερ, ο οποίος τη φετινή σεζόν ήταν εκτός πλάνων, μετρώντας μόλις τέσσερις συμμετοχές.

Ο Φαν Πέρσι πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα στην Αγγλία με τη φανέλα των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας 131 γκολ και μοιράζοντας 55 ασίστ με τους "κανονιέρηδες", ενώ με τους "κόκκινους διαβόλους" είχε 58 τέρματα και 21 ασίστ σε 105 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Απ' το καλοκαίρι του 2015 αγωνιζόταν στη Φενέρ, με την οποία είχε 40 γκολ και οχτώ ασίστ σε 91 αγώνες. Παράλληλα, είναι 102 φορές διεθνής με την Ολλανδία έχοντας σημειώσει και 50 τέρματα.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ