ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Εισβολή φιλάθλων και ξύλο σε παίκτες στο Γκόου Αχέντ Ινγκλς - Ντε Χράαφσχαπ

Εισβολή φιλάθλων και ξύλο σε παίκτες στο Γκόου Αχέντ Ινγκλς - Ντε Χράαφσχαπ

Οπαδοί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς αντέδρασαν έντονα στην εντός έδρας συντριβή της ομάδας τους από την Ντε Χράασφχαπ, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες των νικητών (video).

Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν την αναμέτρηση της Γκόου Αχέντ Ινγκλς με την Ντε Χράαφσχαπ για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 4-0 και ορισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων δεν άντεξαν και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Κάποιοι εξ αυτών επιτέθηκαν στους παίκτες των φιλοξενουμένων, όταν εκείνοι πήγαν προς το μέρος των οπαδών τους που τους είχαν ακολουθήσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση για να τους χειροκροτήσουν.

Οπαδοί και παίκτες άρχισαν τις μάχες σώμα με σώμα, ενώ και οι σεκιούριτι που επιχείρησαν να τους χωρίσουν, δέχθηκαν χτυπήματα.

Η ολλανδική αστυνομία επενέβη και συνέλαβε επτά άτομα.



Το παιχνίδι είχε καθυστερήσει να εκκινήσει για 10 λεπτά λόγω ρίψης φωτοβολίδων από τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Με ανακοίνωσή της, η Γκόου Αχέντ Ίνγκλς εξέφρασε τη λύπη της για ό,τι συνέβη από φιλάθλους τους. "Η Γκόου Αχέντ Ινγκλς αισθάνεται βαθιά λύπη", είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης, που συνεχίζει: "Η Γκόου Αχέντ Ίνγκλς αποστασιοποιείται και καταδικάζει τη συμπεριφορά μιας μικρής μερίδας των φιλάθλων στο Γκόου Αχέντ Ινγκλς - Ντε Χράαφσχαπ. Εξαιτίας φωτοβολίδων και πυρσών, η αναμέτρηση καθυστέρησε να αρχίσει. Μετά από το τέλος του αγώνα, ορισμένοι φίλαθλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες του αντιπάλου. Η Γκόου Αχέντ Ινγκλς λυπάται βαθιά. Ο σύλλογος κάνει κάθε προσπάθεια να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ενάντια σε όσους ευθύνονται".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ