ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Δημοσίευμα για Χούβελεου και Ολυμπιακό

Jeffrey Gouweleeuw of AZ during the Dutch Eredivisie match between Heracles Almelo and AZ Alkmaar at Polman stadium on August 09, 2014 in Almelo, The Netherlands. Heracles Almelo v AZ Alkmaar Dutch Eredivisie 2014/2015 xVIxBroerxvanxdenxBoomxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY 2502356

Jeffrey  of AZ during The Dutch Eredivisie Match between Heracles Almelo and AZ Alkmaar AT Polman Stage ON August 09 2014 in Almelo The Netherlands Heracles Almelo v AZ Alkmaar Dutch Eredivisie 2014 2015 xVIxBroerxvanxdenxBoomxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY
Χούβελεου IMAGO/VI IMAGES

Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον κεντρικό αμυντικό της Αλκμάαρ Τζόφρεϊ Χούβελεου αποκαλύπτουν ΜΜΕ στην Ολλανδία.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού πρώτης γραμμής και ήδη έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα από τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ. Δημοσιεύματα από την Ολλανδία φέρνουν έναν ακόμα παίκτη στο στόχαστρο των ερυθρολεύκων. Ο λόγος για τον Τζόφρεϊ Χούβελεου της Αλκμάαρ.

Όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί, από τον Ολυμπιακό όχι μόνον εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αλλά κατέθεσαν επίσημη πρόταση η οποία απορρίφθηκε αρχικά από τη διοίκηση της Αλκμάαρ.

Ο Χούβελεου (24 ετών) είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας και ο τεχνικός του συλλόγου δεν θέλει να ακούσει περί φυγής του. Βέβαια με μία "καλή" πρόταση όλα είναι πιθανά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι πάρουν τελικά και δεύτερο στόπερ, δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Γούτας να παραχωρηθεί δανεικός. Στο εξωτερικό εξάλλου δεν τον έχουν ξεχάσει καθόλου ( αν και θέλουν ρήτρα αγοράς). Το αντίθετο μάλιστα.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ