ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Αιχμές Ντε Μπουρ μετά το ματς του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ

Αιχμές Ντε Μπουρ μετά το ματς του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ
Ρόναλντ Ντε Μπουρ

Ο προπονητής του Άγιαξ, Πέτερ Μπος εξακολουθεί να δέχεται σκληρή κριτική για τον τρόπο που έπαιξε στην Τούμπα. Τι δήλωσε ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ και συζητιέται στην Ολλανδία.

Μόνο πανηγυρικό δεν είναι το κλίμα στον Άγιαξ μετά την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League και τη νίκη στην πρεμιέρα του ολλανδικού Πρωταθλήματος κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Ο προπονητής του "Αίαντα", Πέτερ Μπος εξακολουθεί να δέχεται σκληρή κριτική από τον Τύπο, αλλά και ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει την ομάδα όπως ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ.

Ο δίδυμος αδερφός του Φρανκ ντε Μπουρ τον οποίο διαδέχθηκε ο Μπος στην τεχνική ηγεσία του Άγιαξ, με άρθρο του στην ιστοσελίδα "Voetbal International" τονίζει ότι η επιλογή του νυν τεχνικού του Άγιαξ να αλλάξει διάταξη και να επιλέξει στο ματς της Τούμπας το 3-5-2 θα μπορούσε να είχε αποδειχθεί το καταστροφικό λάθος του. "Πολύ γρήγορα, βλέποντας το παιχνίδι, αναρωτήθηκα γιατί δεν πήρε πίσω την επιλογή του ο Μπος.

Ο Αγιαξ κατάφερε τελικά να περάσει μέσα από το μάτι της βελόνας, αλλά η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα θα μπορούσε να είχε σκάψει τον τάφο του", σημείωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ