ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Υπερήφανος για τους παίκτες του ο Γουαρδιόλα

Υπερήφανος για τους παίκτες του ο Γουαρδιόλα

Η Μπάγερν ολοκλήρωσε αήττητη και με την εντυπωσιακή συγκομιδή των 45 πόντων τον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα, με τον Πεπ Γουαρδιόλα να αποθεώνει τους παίκτες του μετά το ματς με τη Μάιντς.

Η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην "Coface Arena" απέναντι στη Μάιντς με το γκολ του Σότο (μόλις το δεύτερο που δέχτηκε ο Νόιερ στα 15 τελευταία ματς) όμως για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τη νίκη.

Ο Σβάιντσταϊγκερ ισοφάρισε γρήγορα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Ρόμπεν της χάρισε το τρίποντο στο 90ο λεπτο, για να ολοκλήρωσει έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα η νταμπλούχος Γερμανίας.

"Συγχαρητήρια στη Μάιντς καθώς έπαιξαν καλά ενώ ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Εμείς ήμασταν και τυχεροί που πήραμε τη νίκη στο φινάλε με τον Ρόμπεν.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μερικά προβλήματα αλλά ελέγξαμε το δεύτερο και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γουαρδιόλα, για να συμπληρώσει:

"Είμαι επίσης χαρούμενος για το πώς ξεκινήσαμε τη σεζόν μετά από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και έχοντας κατακτήσει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια.

Ανεξάρτητα από το πού παίζουμε, αγωνιζόμαστε πάντα με πάθος. Τώρα πάντως θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να προετοιμαστούμε για το δεύτερο μισό της σεζόν".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ