ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χειρουργείο και έξι μήνες εκτός δράσης ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Leverkusen's Kyriakos Papadopoulos, who played for Schalke until last season, prays prior the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayer Leverkusen in Gelsenkirchen,  Germany, Saturday, March 21, 2015. (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's Kyriakos Papadopoulos, who played for Schalke until last season, prays prior the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Bayer Leverkusen in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, March 21, 2015. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που θα περάσει άμεσα από το χειρουργικό τραπέζι και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

Άσχημα μαντάτα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και την εθνική ομάδα, καθώς ο 26χρονος στόπερ έρχεται αντιμέτωπος με έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με την γερμανική "Morgenpost", ο αμυντικός του Αμβούργου υποφέρει από κάκωση χόνδρου στο γόνατο και η κατάσταση του χρήζει άμεσης χειρουργικής αντιμετώπισης.

Το διάστημα της αποκατάστασης υπολογίζεται στους έξι μήνες, κάτι που σημαίνει πως ο Παπαδόπουλος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά γύρω στα Χριστούγεννα, χάνοντας ουσιαστικά το πρώτο μισό της σεζόν.

Ο διεθνής στόπερ είναι στη Γερμανία από το 2010 (Σάλκε, Λεβερκούζεν, Λειψία, Αμβούργο) και στο διάστημα αυτό έχει χάσει 116 παιχνίδια εξαιτίας των πολλών προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισε.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ