ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βρήκε την Ιθάκη του στην Ζανκτ Πάουλι ο Λίνεν

Βρήκε την Ιθάκη του στην Ζανκτ Πάουλι ο Λίνεν
Λίνεν

Ο Έβαλντ Λίνεν πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Ζανκτ Πάουλι, άγγιξε την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα και επιβραβεύτηκε με νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τον Δεκέμβριο του 2014 ο Έβαλντ Λίνεν επέστρεψε στην Γερμανία για λογαριασμό της Ζανκτ Πάουλι, η οποία βρισκόταν στις θέσεις που οδηγούσαν στον υποβιβασμό και την τρίτη κατηγορία. Τελικά η ομάδα του παρέμεινε και ο ίδιος συνέχισε και την επόμενη περίοδο.

Φέτος, η Ζανκτ Πάουλι ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κυνήγησε την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, μένοντας ωστόσο στην 4η θέση (μένουν δυο ακόμα παιχνίδια).

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά του συλλόγου στον πρώην τεχνικό του Πανιώνιου, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ανανεώνοντας τη σύμβαση τους μαζί του μέχρι το 2018!

"Δεν έκρυψα ποτέ το γεγονός πως νιώθω ευτυχισμένος εδώ και άνετος που δουλεύω με αυτή τη διοίκηση. Ανυπομονώ για τους επόμενους μήνες και τη δουλειά μας μαζί με τους συνεργάτες μου", είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της Ζανκτ Πάουλι, Τόμας Μέγκλε, δήλωσε: " Η συνεργασία με τον Έβαλντ αυτούς τους 18 μήνες είναι εκπληκτική και τα έχουμε πάει καλά".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ