ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Βόλφσμπουργκ καλεί Άσκουες

Βόλφσμπουργκ καλεί Άσκουες
Άσκουες

Ο πρώην αμυντικός του Παναιτωλικού Κάρλος Άσκουες βρίσκεται στο στόχαστρο της Βόλφσμπουργκ που θέλει να τον κάνει δικό της.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάρλος Άσκουες για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο 21άχρονος αμυντικός (που παίζει και ως αμυντικός χαφ) πραγματοποίησε μόλις μία επίσημη εμφάνιση με τα "καναρίνια", αφού ποτέ δεν έπεισε τον Μάκη Χάβο για τις ικανότητες του.

Έτσι, τον Γενάρη του 2014 παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην Σαν Μαρτίν του Περού, έτσι ώστε να βρει τα πατήματα του και να επιστρέψει έτοιμος.

Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Και ένα χρόνο αργότερα ο Άσκουες πίεσε, έφερε πρόταση από την Μελγάρ και αποχώρησε οριστικά με μεταγραφή για την πατρίδα του ( η Μπενφίκα κατείχε επίσης μεγάλο μέρος των δικαιωμάτων του).

Έτοιμος για Μπουντεσλίγκα

Η μοίρα ευνόησε τον 23άχρονο πλέον αμυντικό ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο στόχαστρο της Βόλφσμπουργκ!

Μάλιστα οι Γερμανοί περιμένουν να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με το αν είναι ελεύθερος ή όχι έτσι ώστε να κινηθούν για την απόκτηση του. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα οι "λύκοι" φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 1 εκ. ευρώ για να τελειώνουν με την υπόθεση του.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ