ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Παπαδόπουλος

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Παπαδόπουλος
Παπαδόπουλος-Λειψία

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου, αυτήν τη φορά για μικροεπέμβαση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Στα πιτς μπαίνει για ακόμα μία φορά στην καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μετά από νέο πρόβλημα που εμφανίστηκε στο γόνατο.

Όπως ενημέρωσε η Λειψία, ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση την Πέμπτη, ώστε να αφαιρεθεί ιστός από το αριστερό γόνατό του. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους πρωτοπόρος της Bundesliga, το χρονικό διάστημα απουσίας του από τη δράση υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες.

Το πισωγύρισμα αυτό έρχεται σε μία περίοδο όπου φημολογείται έντονα η επιθυμία του 24χρονου ποδοσφαιριστή να διακόψει τον δανεισμό του και να επιστρέψει στη Λεβερκούζεν, είτε για να παραμείνει είτε για να βρει νέα ομάδα. Αιτία, ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής που έχει σε αυτές τις πρώτες 11 αγωνιστικές της σεζόν, στην οποία μετράει μόλις 27 λεπτά συμμετοχής στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γκλάντμπαχ. Άλλες επτά φορές έχει παρακολουθήσει αγώνες από τον πάγκο, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν εκτός αποστολής της φετινής έκπληξης του γερμανικού ποδοσφαίρου.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ