ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μπάρτρα κατά της τρομοκρατίας!

FILE - In this Feb. 14, 2017 fie photo, Dortmund's Marc Bartra reacts during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Benfica and Borussia Dortmund in Lisbon. Marc Bartra, who was wounded in an attack on the team bus of German soccer club Borussia Dortmund Tuesday, April 11, 2017 said Friday April 14, 2017 the experience was the "hardest 15 minutes" of his life. (AP Photo/Armando Franca, FILE)
FILE - In this Feb. 14, 2017 fie photo, Dortmund's Marc Bartra reacts during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Benfica and Borussia Dortmund in Lisbon. Marc Bartra, who was wounded in an attack on the team bus of German soccer club Borussia Dortmund Tuesday, April 11, 2017 said Friday April 14, 2017 the experience was the "hardest 15 minutes" of his life. (AP Photo/Armando Franca, FILE) AP

O Mαρκ Μπάρτρα, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, μέσα απ' το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, έστειλε το δικό του μήνυμα κατά της τρομοκρατίας!

Οι μνήμες απ' τη βομβιστική επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ παραμένουν νωπές, με τους παίκτες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ και να επιστρέψουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής.

Μοναδικός άτυχος, ο Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος τραυματίστηκε απ' τα θραύσματα των σπασμένων τζαμιών, ενώ υπέστη κι ένα μικρό κάταγμα στο χέρι, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Την Παρασκευή (14/04), ο Ισπανός αμυντικός δέχθηκε μία ξεχωριστή επίσκεψη στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται απ' τη σύζυγο και την κόρη του. Με αφορμή τη συγκεκριμένη συνάντηση, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ανέβασε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας μήνυμα κατά της τρομοκρατίας!

"Σήμερα δέχθηκα μία επίσκεψη που με έκανε πολύ χαρούμενο. Αυτές είναι όλη μου η ζωή, ο λόγος που θα ξεπερνώ πάντα όλα τα εμπόδια όπως αυτή η εμπειρία που είχα, και δεν θα ήθελα να έχει ποτέ κανένας. Ο πόνος, ο πανικός και η αβεβαιότητα του να μην ξέρεις τι συμβαίνει και πόσο διαρκεί… ήταν τα 15 πιο μεγάλα και σκληρά λεπτά στη ζωή μου.

Όσο περνάει το σοκ αυτές τις ημέρες, τόσο αυξάνεται η επιθυμία να συνεχίσουμε τη ζωή με το ίδιο πάθος, την ίδια μαχητικότητα, την όρεξη για δουλειά, το γέλιο, το δάκρυ, τα συναισθήματα, την αγάπη, την πίστη, την παρέα, την απόλαυση της παρουσίας των αγαπημένων προσώπων γύρω σου... Όπως επίσης και το να βλέπεις τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο την επόμενη μέρα για να σε δει, επειδή αγαπάει το ποδόσφαιρο και θέλει να μας κάνει εμάς τους ποδοσφαιριστές να νιώσουμε νέες στιγμές.

Το μοναδικό που ζητάω για όλο τον κόσμο, είναι η ειρήνη. Αυτές τις ημέρες, κοιτώντας το τραυματισμένο μου χέρι, αισθάνομαι υπερηφάνεια. Γιατί, η προσπάθειά τους να μας κάνουν κακό, περιορίστηκε μονάχα σε αυτό που έπαθα εγώ. Με γέμισε δύναμη το ενδιαφέρον και η αγάπη του κόσμου, των γιατρών, των φυσιοθεραπευτών, των δημοσιογράφων, των συμπαικτών μου, των ανθρώπων της Ντόρτμουντ...", αναφέρει ο αμυντικός της Ντόρτμουντ.

Δείτε το ποστ:

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca, FILE

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ