ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το μεγάλο όνειρο του Ομπαμεγιάνγκ

Το μεγάλο όνειρο του Ομπαμεγιάνγκ
Ομπαμεγιάνγκ-Ντόρτμουντ

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει απ' την Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι, αποκάλυψε ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Σύμφωνα με τον ίδιο, "όνειρο" του παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ο οποίες θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να "φρενάρει" την υπόθεση Ομπαμεγιάνγκ στη Ρεάλ για δικούς του λόγους, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τις Παρί Σεν-Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι και Μίλαν.

Βέβαια, λόγο σε επικείμενη μεταγραφή θα έχει και η Ντόρτμουντ, καθώς διατηρεί συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή μέχρι το 2020. Πάντως, ο ίδιος ο Ομπαμεγιάνγκ δείχνει να σκέφτεται το ενδεχόμενο φυγής του κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Απόδειξη στο παραπάνω είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio RΜC", με τις οποίες γνωστοποίησε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει απ' το "Signal Iduna Park" το ερχόμενο καλοκαίρι.

"Είμαι προβληματισμένος σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να αποχωρήσω απ' την Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρέπει να φύγω; Αυτή είναι η ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου, αλλά δεν γνωρίζω την απάντηση. Θα πάρει χρόνο.

Πάντως, αν θέλω να ανεβώ επίπεδο, τότε θα πρέπει να φύγω στο τέλος της σεζόν. Θα πρέπει να εξετάσω τις προτάσεις, επειδή το ζητούμενο είναι να πάω κάπου και να αγωνίζομαι".

Βέβαια, απ' τα λόγια του δεν έλειψε η αναφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης: "Η Ρεάλ παραμένει όνειρο, αλλά υπήρξε αρκετός 'θόρυβος' γύρω απ' αυτή την εκδοχή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτος στόχος της Μίλαν ο Ομπαμεγιάνγκ
Ομπαμεγιάνγκ: "Ποτέ στην Μπάγερν"
Ο Ομπαμεγιάνγκ MVP της Bundesliga στο πρώτο μισό της σεζόν
TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ