ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το καυστικό tweet της Ντόρτμουντ για τον Τραμπ και το τείχος στο Μεξικό!

Το καυστικό tweet της Ντόρτμουντ για τον Τραμπ και το τείχος στο Μεξικό!

Ο επίσημος λογαριασμός της Ντόρτμουντ στο twitter, ανέβασε μία φωτογραφία απ' το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, στέλνοντας μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή την απόφαση για ανέγερση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.

Η απόφαση του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ να υπογράψει διατάγματα για την ανέγερση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, προκάλεσε αντιδράσεις παγκοσμίως. Ο νέος Πλανητάρχης προβαίνει σ' αυτή την κίνηση επειδή θέλει να αποτρέψει την μετανάστευση προς τις ΗΠΑ.

Μεταξύ αυτών που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση του Τραμπ ήταν κι οι διαχειριστές του επίσημου λογαριασμού της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο twitter, οι οποίοι κι ανέβασαν μία φωτογραφία απ' το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας (το γνωστό ως "Wall"), θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Βέβαια, η συγκεκριμένη κίνηση δεν άρεσε σε κάποιους απ' τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι και ζήτησαν απ' τους διαχειριστές να αφήσουν στην άκρη τα πολιτικά ζητήματα, επειδή έχουν πραγματικά κουραστεί.

Δείτε το tweet:

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ