ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το "ευχαριστώ" του Τσιτσαρίτο μετά την εγχείριση

Το "ευχαριστώ" του Τσιτσαρίτο μετά την εγχείριση

Ο Μεξικανός άσος της Λεβερκούζεν, Χαβιέρ Ερνάντες, ενημέρωσε μέσω video στο twitter ότι εγχειρίστηκε επιτυχώς στο χέρι μετά το ατύχημα που είχε ύστερα από πτώση από τις σκάλες της οικίας του κι ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν. (video)

Απών από την πρεμιέρα της Λεβερκούζεν στην Bundesliga, καθώς η πτώση από τις σκάλες της οικίας του είχαν ως αποτέλεσμα ο Μεξικανός επιθετικός των "ασπιρίνων", Χαβιέρ Ερνάντες, να υποστεί κάταγμα στο χέρι.

Ο "Τσιτσαρίτο", όπως είναι το "παρατσούκλι" του, ευχαρίστησε μέσω ενός video στο twitter όσους του στάθηκαν στην περιπέτεια που πέρασε και ενημέρωσε ότι μετά την επιτυχή εγχείριση, θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από δύο εβδομάδες.

"Γεια σας, ήθελα να φτιάξω αυτό το βίντεο για να ευχαριστήσω όλους εσάς για τα μηνύματα συμπαράστασης, για την αγάπη που έλαβα και για το θετικό παλμό που μου στείλατε. Η εγχείριση πήγε καλά, είχα ένα ατύχημα στο σπίτι, έπεσε από τις σκάλες, όπως πιθανότατα να ξέρετε.

Αλλά χάρη στο Θεό η εγχείριση πήγε τέλεια και τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά, για να είμαι σε δύο εβδομάδες περίπου πίσω στο γήπεδο, για το οποίο ανυπομονώ πολύ", αναφέρει μεταξύ άλλων.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ