ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το αήττητο έφερε τη μονιμότητα

Το αήττητο έφερε τη μονιμότητα

Ο Αντρέ Σούμπερτ κατάφερε να κρατήσει αήττητη την Γκλάντμπαχ στην Bundesliga ως προσωρινός τεχνικός της και προβιβάστηκε σε... μόνιμος.

Έκανε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Γκλάντμπαχ, ως προσωρινός προπονητής, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2016 στη νικηφόρα αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ (4-2) για την 6η αγωνιστική της Bundesliga.

Όταν αντικαθιστούσε τον Λουσιάν Φαβρ κανείς στο Μένχενγκλάντμπαχ δεν πίστευε στη ρήση "ουδείς μονιμότερος του προσωρινού". Κι όμως, ο Αντρέ Σούμπερτ κατάφερε να μεταμορφώσει την Γκλάντμπαχ, κρατώντας την αήττητη στην Bundesliga.

Συγκεκριμένα νίκησε εκτός έδρας με 3-1 τη Στουτγκάρδη (7η αγωνιστική), νίκησε εντός με 2-0 τη Βόλφσμπουργκ (8η αγωνιστική), εκτός με 5-1 την Άιντραχτ (9η αγωνιστική), εντός τη Σάλκε με 3-1 (10η αγωνιστική), εκτός τη Χέρτα 4-1 (11η αγωνιστική) και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ίνγκολσταντ (12η αγωνιστική).

Ενδιάμεσα παρενεβλήθησαν τα ευρωπαϊκά ματς με Μάντσεστερ Σίτι (ήττα εντός, 1-2), Γιουβέντους (ισοπαλία εκτός [0-0] και ισοπαλία εντός [1-1]), αλλά και η νίκη με 2-0 εκτός έδρας επί της Σάλκε για το δεύτερο γύρο του γερμανικού Κυπέλλου.

Ο Αντρέ Σούμπερτ παρέλαβε την ομάδα στην τελευταία θέση της Bundesliga και ως προσωρινός την παρέδωσε στην 6η θέση. Τώρα την ανταμοιβή, ακολουθούν οι απαιτήσεις. Από προσωρινός, έγινε μόνιμος.

"Ο Αντρέ ανέπτυξε τις τελευταίες 8 εβδομάδες μία δουλειά εξαιρετική και είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα", ανέφερε η ανακοίνωση του αθλητικού διευθυντή της Γκλάντμπαχ, Μαχ Έμπερλ κατά την υπογραφή της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2017.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ