ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Καμπάνα" στον Όλιτς για παράνομο στοιχηματισμό!

"Καμπάνα" στον Όλιτς για παράνομο στοιχηματισμό!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας τιμώρησε τον επιθετικό της Μόναχο 1860, Ίβιτσα Όλιτς με αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για 2 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο λόγω παράνομου στοιχηματισμού.

Σοκ στο στρατόπεδο της Μόναχο 1860 προκάλεσε η απόφαση της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ τον επιθετικό της ομάδας, Ίβιτσα Όλιτς εξαιτίας παράνομου στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της DFB, ο 37χρονος άσος στοιχημάτισε online σε μεγάλο αριθμό ποδοσφαιρικών αγώνων απ' τις 26 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων και 9 παιχνιδιών της Zweiteliga. Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δεν στοιχημάτισε σε αγώνα της ομάδας του.

Όμως, όπως και αν έχει, βάσει των κανονισμών, ένας ποδοσφαιριστής απαγορεύεται να παίζει στοίχημα κατά τη διάρκεια της καριέρας του ή να βάζει τρίτους να στοιχηματίζουν γι' αυτόν.

Ο πρώην επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και της Βόλφσμπουργκ αποδέχθηκε την απόφαση, με συνέπεια να μην βρίσκεται στη διάθεση του Κόστα Ρούνιαϊτς για τους αγώνες με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και της Στουτγκάρδη.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ