ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τελικό με Τόμας Μίλερ η Μπάγερν

Τελικό με Τόμας Μίλερ η Μπάγερν

Η Μπάγερν νίκησε στο Μόναχο με 2-0 την Βέρντερ Βρέμης, έχοντας σκόρερ τον Τόμας Μίλερ και προκρίθηκε στον τελικό του DFB Pokal, όπου θα αντιμετωπίσει Χέρτα ή Ντόρτμουντ (video)

Στον τελικό του γερμανικού κυπέλλου (DFB Pokal) προκρίθηκε για 21η φορά στην ιστορία της η Μπάγερν, καθώς νίκησε με 2-0 την Βέρντερ Βρέμης.

Και τα δύο γκολ στον ημιτελικό του Μονάχου τα πέτυχε ο Τόμας Μίλερ, το πρώτο στο 30ό λεπτό με κεφαλιά και το δεύτερο στο 71ο με πέναλτι, το οποίο πάντως κέρδισε ξεκάθαρα με εντυπωσιακή... βουτιά ο Αρτούρο Βιδάλ.

Η Μπάγερν έχει 17 τρόπαια και 3 χαμένους τελικούς, ενώ η Βέρντερ είναι δεύτερη σε κατακτήσεις με 6! Ο τελικός διεξάγεται στις 21 Μαΐου στο Βερολίνο και οι Βαυαροί θα μάθουν το βράδυ τη Τετάρτης πια εκ των Χέρτα και Ντόρτμουντ θα αντιμετωπίσουν.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Μπερνάτ (58' Μπενατιά), Τσάμπι Αλόνσο, Γκέτσε (60' Τιάγκο Αλκάνταρα), Τόμας Μίλερ, Κομάν (67' Βιδάλ), Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Βίντβαλντ, Γκέμπρε Σελάσιε, Βέστεργκααρντ, Τζιλομποτζί, Στέρνμπεργκ, Φριτς (83' Κλάινχαϊσλερ), Γκρίλιτς, Σαμπού Γιαταμπαρέ (74' Εζτουναλί), Μπάρτελς, Γιουνούζοβνιτς, Πισάρο (73' Ούτζα).

Τζουάν Μπερνάτ με Σαμπού Γιαταμπαρέ...

Τελικό με Τόμας Μίλερ η Μπάγερν

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Τρίτη

Μπάγερν - Βέρντερ 2-0 (30' και 71' Τόμας Μίλερ)

Τετάρτη

Χέρτα - Ντόρτμουντ (21:30)

*τελικός στις 21 Μαΐου στο Βερολίνο

Μπάγερν - Βέρντερ 2-0

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ