ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Συμφωνία της Ντόρτμουντ με Φαβρ!

Nizza's head coach Lucien Favre looks on during the Europa League group I soccer match between FC Salzburg and Nizza in the Arena in Salzburg, Austria, on Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Nizza's head coach Lucien Favre looks on during the Europa League group I soccer match between FC Salzburg and Nizza in the Arena in Salzburg, Austria, on Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild", οι διοικούντες την Ντόρτμουντ ήρθαν σε συμφωνία με τον Λουσιάν Φαβρ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας απ' το προσεχές καλοκαίρι, διαδεχόμενος τον Τόμας Τούχελ.

Ήταν γνωστό -σχεδόν απ' την αρχή της φετινής σεζόν- πως ο Τόμας Τούχελ πολύ δύσκολα θα συνέχιζε στην τεχνική ηγεσία της Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά το καλοκαίρι, αφού οι διοικούντες δεν είχαν μείνει ευχαριστημένοι απ' την πρόοδο αλλά και την πορεία των Βεστφαλών την τελευταία διετία.

Γι' αυτό το λόγο, είχαν βγει στη... γύρα προκειμένου να βρουν τον διάδοχο του Γερμανού τεχνικού. Τελικά, ο "εκλεκτός" φαίνεται πως βρέθηκε στο πρόσωπο του Λουσιάν Φαβρ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει δημοσίευμα της "Bild".

Συμφωνία της Ντόρτμουντ με Φαβρ!

Το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον προπονητή της Νις για συμβόλαιο δύο ετών (1+1), το οποίο θα έχει ισχύ απ' το προσεχές καλοκαίρι. Ο Ελβετός τεχνικός ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της Νις και κατάφερε να την οδηγήσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος και στην έξοδο στο Champions League.

Το συγκεκριμένο γεγονός φαίνεται πως εκτιμήθηκε ιδιαίτερα απ' τους Βεστφαλούς, με αποτέλεσμα να κάνουν κίνηση για χάρη του. Βέβαια, θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη, αφού το συμβόλαιο του Φαβρ με τη Νις ολοκληρώνεται το 2019. Κάτι που σημαίνει πως οι διοικούντες την Ντόρτμουντ θα πρέπει να καταβάλλουν ένα ποσό ως ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο Φαβρ είναι γνώστης του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς τη διετία 2007-09 κάθισε στον πάγκο της Χέρτα, ενώ στη συνέχεια και για 4,5 χρόνια καθοδήγησε την Μπορούσια Γκλάντμπαχ με τεράστια επιτυχία.

Photo Credits: AP Photo/Kerstin Joensson

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ