ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στο κρατητήριο ο Γιαταμπαρέ!

Bremens Sambou Yatabare, top, and Bayern's Franck Ribery challenge for the ball during the German soccer cup (DFB Pokal) semi final match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, April 19, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bremens Sambou Yatabare, top, and Bayern's Franck Ribery challenge for the ball during the German soccer cup (DFB Pokal) semi final match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, April 19, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Βέρντερ, Σαμπού Γιαταμπαρέ, συνελήφθη και πέρασε την Κυριακή στο κρατητήριο, κατηγορούμενος για άσκηση βίας σε αστυνομικό.

Μπελάδες για τον 28χρονο Αφρικανό μέσο της Βέρντερ Βρέμης, Σαμπού Γιαταμπαρέ, καθώς χτύπησε αστυνομικό στο πάρκινγκ του αεροδρομίου του Παρισιού, "Ρουασί", και πέρασε το βράδυ της Κυριακής (2/7) στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) η ένταση προκλήθηκε από τον εκνευρισμό του πρώην ποδοσφαιριστή των Καέν, Μονακό, Μπαστιά, Ολυμπιακού, Γκινγκάμπ και Σταντάρ Λιέγης για την οδηγική συμπεριφορά του αστυνομικού.

"Ο Γιαταμπαρέ ζήτησε εξηγήσεις. Ο αστυνομικός του έδειξε το όπλο του και την κάρτα του για να τον ηρεμήσει. Αλλά η ένταση έγινε μεγαλύτερη κι ακολούθησε η έκρηξη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τον αστυνομικό", υποστήριξε αξιωματούχος της αστυνομίας στο γαλλικό Τύπο.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ