ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στην Ντόρτμουντ ο Νταχούντ

Gladbach's Mahmoud Dahoud, front, and Schalke's Johannes Geis in action during the Europa League round of 16 first leg soccer match between FC'Schalke 04 and Borussia Moenchengladbach at the Veltins Arena in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, March 9, 2017. (Guido Kirchner/DPA via AP)
Gladbach's Mahmoud Dahoud, front, and Schalke's Johannes Geis in action during the Europa League round of 16 first leg soccer match between FC'Schalke 04 and Borussia Moenchengladbach at the Veltins Arena in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, March 9, 2017. (Guido Kirchner/DPA via AP) AP

Η Ντόρτμουντ συνεχίζει τη συγκέντρωση ταλέντων, αυτήν τη φορά οριστικοποιώντας τη συμφωνία για τον 21χρονο μέσο της Γκλάντμπαχ, Μαχμούντ Νταχούντ.

Έναν από τους κορυφαίους μέσους στη Γερμανία, ο Μαχμούντ Νταχούντ, θα φοράει τη φανέλα της Ντόρτμουντ τη νέα σεζόν, όπως επιβεβαίωσε η Γκλάντμπαχ.

Ο 21χρονος από τη Συρία, ο οποίος έχει πάρει γερμανική υπηκοότητα και αγωνίζεται με τις "μικρές" εθνικές Γερμανίας, θα συνεχίσει στην Ντόρτμουντ, η οποία πρόλαβε στη... στροφή τη Λίβερπουλ και τον Γίργκεν Κλοπ. Σύμφωνα με την "Bild", οι "κόκκινοι" είχαν κάνει προσφορά 25.000.000 ευρώ για τον παίκτη, αρκετά πάνω από τη ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου που εκπνέει το 2018, ενώ του προσέφεραν 7.500.000 ευρώ ετησίως.

Με 76 συμμετοχές και 7 γκολ σε τρία χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας με τα "πουλάρια", ο Νταχούντ έχει κατορθώσει να πάρει φανέλα βασικού από τα 19 του και να πραγματοποιεί σειρά εκπληκτικών εμφανίσεων, που γρήγορα τον έβαλαν στο "μικροσκόπιο" μεγαλυτέρων συλλόγων.

Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2016 απέρριψε νέο συμβόλαιο που θα τον "έδενε" με τον σύλλογο, θεωρώντας ότι το καλοκαίρι του 2017 θα μπορούσε να κάνει μία μεταγραφή καριέρας.

Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι ο παίκτης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην έτερη Μπορούσια της Bundesliga, μία ημέρα μετά από τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ντόρτμουντ να "κλείνει" αυτήν τη μεταγραφή μαζί με του Τούρκου διεθνή κεντρικού αμυντικού της Λεβερκούζεν, Εμέρ Τοπράκ, έναντι συνολικά 25.000.000 ευρώ.

Photo credits: Guido Kirchner/DPA via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ