ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πρώτο τρίποντο με Σωκράτη

Πρώτο τρίποντο με Σωκράτη

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκόραρε ένα από τα τρία γκολ της Ντόρτμουντ στην νίκη των "κιτρινόμαυρων" εκτός έδρας με 3-2 επί της Άουγκσμπουργκ (video)

Το πρώτο της φετινό τρίποντο πανηγύρισε το βράδυ της Παρασκευής η Ντόρτμουντ επικρατώντας εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 3-2 σε μια αναμέτρηση όπου και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρήκε δίχτυα.

Οι "κιτρινόμαυροι" ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν αξιοποίησαν όλες τις ευκαιρίες που είχαν και στο τελευταίο δεκάλεπτο και ενώ ήταν μπροστά με 3-0 δέχτηκαν δύο τέρματα για το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Ρόις ο οποίος μετά από ωραία συνεργασία μπήκε στην περιοχή και με άψογο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Στο 14' ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ρόις έκανε το 2-0 για την ομάδα του και της έδωσε σημαντικό προβάδισμα για την νίκη.

Στο 78' σε φάση διαρκείας στα καρέ και μετά από κόρνερ από τα αριστερά ο Ράμος βρέθηκε σε θέση για γκολ και δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Ο Μπομπαντίγια μείωσε σε 3-1 για τους γηπεδούχος στο 82' με πλασέ από κοντά ύστερα από σέντρα από τα αριστερά και ενώ κατέβασε όμορφα την μπάλα.

Οχτώ λεπτά αργότερα η Άουγκσμπουργκ μείωσε ακόμα περισσότερο σε σέντρα του Μπαμπά από τα αριστερά και κεφαλιά του Μάταβζ που νίκησε τον Παπασταθόπουλο.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτς, Φέρχαχ, Κάλσεν-Μπράκερ, Κλάβαν, Μπαμπά, Μπάιερ, Φόιλνερ (69' Μάταβζ), Χαλίλ Αλτιντόπ,Τζούρτζιτς (82' Κορ), Πάρκερ (61' Μπομπαντίγια), Βέρνερ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφέλερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Σούμποντιτς, Ντουρμ, Κελ, Γιόγιτς (64' Μπέντνερ) Γκρόσκροϊτς (73' Ράμος), Μχιταριάν, Ρόις (86' Χόφμαν), Ομπαμεγιάνγκ.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 2-3 (82' Μπομπαντίγια, 90' Μάταβζ / 11' Ρόις, 14' Παπασταθόπουλος, 78' Ράμος)

Σάββατο

Λεβερκούζεν - Χέρτα (16:30)

Βόλφσμπουργκ - Φρανκφούρτη

Βέρντερ - Χόφενχαϊμ

Στουτγκάρδη - Κολωνία

Αμβούργο - Πάντερμπορν

Σάλκε - Μπάγερν (19:30)

Κυριακή

Μάιντς - Ανόβερο (16:30)

Φράιμπουργκ - Γκλάντμπαχ (18:30)

Άουγκσμπουργκ - Ντόρτμουντ 2-3

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ