ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ελιουνούσι

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ελιουνούσι
Ελιουνούσι © UWE GRUEN

Δημοσιεύματα από την Γερμανία θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Ταρίκ Ελιουνούσι που προτάθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας (VIDEO).

Από την Τετάρτη το βράδυ κυκλοφορεί τόσο σε ελληνικά ΜΜΕ όσο και ξένα σάιτ το όνομα του Μαροκινού μεσοεπιθετικού Ταρίκ Ελιουνούσι. Ο 28άχρονος άσος φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό που αναζητεί ποδοσφαιριστή στη θέση του ( αριστερός χαφ και κρυφός φορ ).

Η Χόφενχαϊμ στην οποία ανήκει θέλει να τον πουλήσει έτσι ώστε να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του και σύμφωνα με το Kicker έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Μία από αυτές είναι φυσικά και ο Ολυμπιακός.

Βέβαια το δημοσίευμα καταλήγει στο ότι δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ των δυο συλλόγων, αλλά φιλολογικό ενδιαφέρον, κάτι βέβαια που μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή.

Ο Ελιουνούσι όπως είπαμε παίζει τόσο στα φτερά της επίθεσης όσο και ως δεύτερος κυνηγός. Την περσινή σεζόν δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου λόγω ενός τραυματισμού, ενώ είναι κάτοχος Νορβηγικού διαβατηρίου, κάτι που σημαίνει πως δεν πιάνει θέση ξένου.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ