ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στα ημιτελικά Βέρντερ και Ντόρτμουντ

Στα ημιτελικά Βέρντερ και Ντόρτμουντ

Η Μπάγερ προηγήθηκε με τον "Τσιτσαρίτο", αλλά η Βέρντερ νίκησε με 3-1 στο Λεβερκούζεν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γερμανικού κυπέλλου, όπως και η Ντόρτμουντ στην Στουτγκάρδη (videos)

Η Βέρντερ Βρέμης έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας, καθώς νίκησε με 3-1 στο Λεβερκούζεν την Μπάγερ και μάλιστα με ανατροπή.

Ο Χαβιέρ Ερνάντες με εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 22', αλλά η απάντηση στον "Τσιτσαρίτο" ήρθε στο 31' από τον Σαντιάγο Γκαρσία.

Πριν το ημίχρονο είχε ολοκληρωθεί η ανατροπή και σε μεγάλο ποσοστό είχε κριθεί η πρόκριση, καθώς ο Ουεντέλ έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, με τον Κλαούντιο Πισάρο να κάνει από τα 11 βήματα το 1-2.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο 57' μπήκε στην θέση του "Τσιτσαρίτο", η Μπάγερ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και τελικά στο 82' διαμόρφωσε το τελικό 1-3 Γκρίλιτς.

Η δεύτερη ομάδα που πήρε την πρόκριση για τους "4" είναι η Ντόρτμουντ, καθώς νίκησε επίσης με 3-1 στην Στουτγκάρδη.

Μάρκο Ρόις και Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ, σκόραρε και Χένριχ Μχιταριάν, ενώ είχε ισοφαρίσει ο Ρουπ για τους γηπεδούχους.

Στα ημιτελικά Βέρντερ και Ντόρτμουντ

Οι συνθέσεις

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ (46' Αντρέ Ραμάλιο), Τα, Τοπράκ, Ουεντέλ, Κράμερ (76' Μπραντ), Καμπλ, Μπελαραμπί, Τσαλχάνογλου, Χαβιέρ Ερνάντες (57' Κυριάκος Παπαδόυπουλος), Κίσλινγκ.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Βίντβαλντ, Γκέμπρε Σελάσιε, Γκάλβεθ, Τζιλομποτζί, Σαντιάγο Γκαρσία (74' Γκουβάρα), Βέστεργκααρντ, Φριτς, Μπάρτελς, Εζτουναλί (89' Βελίκοβιτς), Γκρίλιτς, Πισάρο (86' Ούτζα).

*κόκκινη 41' Ουεντέλ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Λάνγκερακ, Γκρόσκροϊτς, Σούνιτς, Νίντερμαϊερ, Εμιλιάνο Ινσούα, Σερί Ντιέ (68' Χάρνικ), Ντιντάβι, Γκέντνερ, Ρουπ, Κόστιτς, Κράβετς.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκίντερ, Γκιουντογάν (87' Καγκάουα), Ντουρμ, Μχιταριάν, Ρόις (77' Λάιτνερ), Ομπαμεγιάνγκ.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη

Λεβερκούζεν - Βέρντερ 1-3 (22' πέν. Χαβιέρ Ερνάντες / 31' Σαντιάγο Γκαρσία, 42' πέν. Πισάρο, 82' Γκρίλιτς)

Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ 1-3 (21' Ρουπ / 5' Ρόις, 31' Ομπαμεγιάνγκ, 89' Μχιταριάν)

Τετάρτη

Χάιντενχαϊμ - Χέρτα (20:00)

Μπόχουμ - Μπάγερν (21:30)

Λεβερκούζεν - Βέρντερ 1-3

Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ 1-3

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ