ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πρόεδρος Ντόρτμουντ: "Κάναμε λάθος που προσλάβαμε τον Μπος"

Dortmund's new head coach Peter Bosz, right, talks with BVB president Reinhard Rauball prior the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Hertha BSC Berlin in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's new head coach Peter Bosz, right, talks with BVB president Reinhard Rauball prior the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Hertha BSC Berlin in Dortmund, Germany, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο πρόεδρος της Ντόρτμουντ, Ράινχαρντ Ράουμπαλ, υποστήριξε ότι ήταν "λάθος απόφαση" η πρόσληψη του Πέτερ Μπος το καλοκαίρι.

Τρεις εβδομάδες μετά από το "διαζύγιο" με τον Πέτερ Μπος, στην Ντόρτμουντ δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για την κάκιστη πορεία της ομάδας στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ράινχαρντ Ράουμπαλ, δεν έκρυψε τα λόγια του μιλώντας στο "Kicker", αφού κατέκρινε την απόφαση για την πρόσληψη του Ολλανδού προπονητή από τον Άγιαξ.

"Απλά δεν λειτούργησε. Ήταν λάθος απόφαση, ειδάλλως δεν θα τη διορθώναμε, έστω κι αν με πληγώνει", δήλωσε ο επικεφαλής των Βεστφαλών.

Ο 54χρονος προπονητής κάθισε στον πάγκο της Ντόρτμουντ για 163 ημέρες, πανηγύρισε μόλις οκτώ νίκες σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και αντικαταστάθηκε από τον Πέτερ Στέγκερ.

"Πιστεύω ότι ο Στέγκερ θα πάει την ομάδα μπροστά και όλα όσα λέει φαίνονται ειλικρινή. Οι φίλαθλοι έχουν την ίδια αίσθηση και μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διοικητικός παράγοντας εξαπολύει "πυρά" εναντίον του. Προ ημερών, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε, είχε δηλώσει στη "Bild": "Ακόμα κι όταν κερδίζαμε, ποτέ δεν είχα καλή αίσθηση για τον Μπος".

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ