ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πήρε και Σέρλε η Ντόρτμουντ!

Πήρε και Σέρλε η Ντόρτμουντ!

Νέα σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Μπορούσια Ντόρτμουντ αφού μετά τον Μάριο Γκέτσε ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αντρέ Σέρλε!

Μία ημέρα αφότου ανακοίνωσε την επιστροφή του Μάριο Γκέτσε μετά από τρία χρόνια παραμονής του στην Μπάγερν Μονάχου, η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε ένα ακόμα σπουδαίο μεταγραφικό deal, αφού απέκτησε από την Βόλφσμπουργκ τον Αντρέ Σέρλε έναντι του ποσού των 32.000.000 ευρώ.

Ο 25χρονος Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Βεστφαλίας και θα έχει έτσι ξανά για προπονητή τον Τόμας Τούχελ, όπως και πριν μερικά χρόνια στην Μάιντς.

"Η Ντόρτμουντ είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη με ένα δυνατό και εξαιρετικά συναρπαστικό ρόστερ. Ξέρω από προσωπική εμπειρία πόσο μεγάλη δύναμη μπορεί να πάρει η BVB από τους οπαδούς της και ανυπομονώ να το απολαύσω αυτό, πλέον όχι ως αντίπαλος αλλά ως ένα μέλος της ομάδας.

Θέλω να πετύχω με την Ντόρτμουντ τα επόμενα χρόνια και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να πείσω τους ανθρώπους της ομάδας ότι επέλεξαν σωστά που με υπέγραψαν", δήλωσε ο Σέρλε, ο οποίος μέτρησε 63 συμμετοχές στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στους "λύκους".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ