ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πέτριτς: "Παράλληλες πορείες για Αμβούργο και Ντόρτμουντ"

Πέτριτς: "Παράλληλες πορείες για Αμβούργο και Ντόρτμουντ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μλάντεν Πέτριτς σχολίασε το παιχνίδι Ντόρτμουντ - Αμβούργο και αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων.

Έχει αγωνιστεί στη Ντόρτμουντ και στο Αμβούργο, οπότε κλήθηκε να μιλήσει για το μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή (17/4) στο Βεστφάλεν. Ο Κροάτης επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε τη δική του πρόβλεψη για το σκορ στην ιστοσελίδα "mopo.de".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μλάντεν Πέτριτς:

Μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ δεν συνεχίζει στο Europa League. Αυτό είναι πλεονέκτημα για το Αμβούργο;

Ναι, μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για το Αμβούργο. Η Ντόρτμουντ προσπάθησε πολύ και δεν τα κατάφερε. Σίγουρα έχει να διαχειριστεί την απογοήτευση.

Έχεις αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Μπορείς να τις συγκρίνεις;

Είναι δύο μεγάλες ομάδες. Έχουν μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Και κατά κάποιο τρόπο, ακολουθούν παράλληλες πορείες. Πριν από δέκα χρόνια, η Ντόρτμουντ ήταν στον πάτο και τώρα έχει επανέρθει δυναμικά. Το Αμβούργο πριν από πέντε χρόνια ήταν στην κορυφή και μετά έπεσε. Τώρα αναπτύσσεται για να επιστρέψει.

Πως κρίνεις την πορεία του Αμβούργου;

Το Αμβούργο έχει συνέρθει και πηγαίνει καλύτερα αυτή τη σεζόν. Παρακολουθώ συχνά τα παιχνίδια του. Ο Μπρούνο Λαμπάντια κάνει καλή δουλειά. Αυτό που του λείπει τώρα είναι η σταθερότητα. Στα μεγάλα παιχνίδια χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να ανέβει επίπεδο.

Εναντίον της Ντόρτμουντ το Αμβούργο πετυχαίνει κάτι τρελό. Στα τελευταία επτά ματς, έχει πέντε νίκες. Πως το εξηγείς;

Είναι ένα τρελό γεγονός. Φαίνεται πως αυτά τα ματς δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες του Αμβούργου. Παρότι κανείς δεν το περιμένει. Είναι καταστάσεις του μυαλού.

Έχεις πρόβλεψη για την Κυριακή

Περιμένω την ισοπαλία.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ