ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Πάρτι" της Μπάγερν στην πρεμιέρα

"Πάρτι" της Μπάγερν στην πρεμιέρα

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της, διαλύοντας με 5-0 το Αμβούργο στην 1η αγωνιστική της Bundesliga (videos).

Ηχηρό μήνυμα στους επίδοξους μνηστήρες του τίτλου έστειλε το βράδυ της Παρασκευής η Μπάγερν, καθώς στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της φετινής Bundesliga συνέτριψε με 5-0 το Αμβούργο και πραγματοποίησε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στην προσπάθειά για το τέταρτο σερί πρωτάθλημα και τρίτο διαδοχικό επί εποχής Γουαρδιόλα στον πάγκο της.

Το ημίχρονο βρήκε τους Βαυαρούς να προηγούνται με 1-0 με την κεφαλιά του Μπενατιά στο 27ο λεπτό, για να έρθει καταιγίδα τερμάτων στο δεύτερο μέρος με σκόρερ τους Λεβαντόβσκι (53'), Μίλερ (69', 73') και Ντόουγκλας Κόστα (87').

"Πάρτι" της Μπάγερν στην πρεμιέρα

Οι Βιδάλ και Κόστα πραγματοποίησαν το επίσημο ντεμπούτο τους με τη νέα τους ομάδα (βασικός ο Χιλιανός, μπήκε αλλαγή ο Βραζιλιάνος) ενώ στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως το Αμβούργο έφτασε τα 36 γκολ παθητικό στις έξι τελευταίες της επισκέψεις στο Μόναχο για το πρωτάθλημα.

Μπάγερν Μονάχου - Αμβούργο 5-0 (Goals)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Γουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ (72' Τιάγκο Αλκάνταρα), Μπενατιά, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλόνσο (56' Ραφίνια), Βιδάλ, Μίλερ, Ρόμπεν (65' Γκέτσε), Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόβσκι

Αμβούργο (Λαμπαντία): Άντλερ, Ντικμάιερ, Τζουρού, Σπάχιτς, Οστρτσόλεκ, Έκνταλ (61' Όλιτς), Γιουνγκ, Χόλτμπι, Γκρέγκοριτς, Σίπλοκ, Ιλίτσεβιτς

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ