ΓΕΡΜΑΝΙΑ

"Πάρτε τον Χούμελς, αλλά πληρώστε μας"

"Πάρτε τον Χούμελς, αλλά πληρώστε μας"
Χούμελς

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Hans-Joachim Watzke, υποστήριξε ότι θα παραχωρηθεί ο Ματ Χούμελς, με πιθανότερο προορισμό τη Μπάγερν, αρκεί να δοθεί το ποσό που απαιτείται.

Στη Ντόρτμουντ παραδέχτονται ότι δεν είναι εύκολο να κρατήσουν τον Ματ Χούμελς και τη νέα σεζόν. Το συμβόλαιο του διεθνούς Γερμανού κεντρικού αμυντικού εκπνέει τον 2017, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει στην ομάδα της Βεστφαλίας.

Και αυτό το γνωρίζουν καλά στη Μπορούσια, με τον εκτελεστικό διευθυντή Hans-Joachim Watzke να παραδέχεται: "Θα ήμασταν στενόμυαλοι αν απαγορεύαμε στον Χούμελς να φύγει. Πρέπει να δεχτούμε ότι ένας που παίζει στη Ντόρτμουντ εδώ και οκτώ χρόνια, θα αρχίσει να σκέφτεται την αποχώρηση".

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής παίζει στους Βεστφαλούς από το 2008 και όπως ξεκαθάρισε ο Watzke: " Νομίζω ότι αν αποχωρήσε, πιθανότερος προορισμός του είναι η Μπάγερν. Αν βέβαια δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν αρκετά χρήματα, ο παίκτης έχει συμβόλαιο και θα παραμείνει".

Ο παράγοντας της Ντόρτμουν υποστήριξε ακόμα ότι θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθούν στο ρόστερ και τα τρία αστέρα, οι Χούμελς, Μιχιταριάν και Γκιουντογάν: " Δε νομίζω ότι θα μείνουν εδώ και οι τρεις τη νέα χρονιά".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ