ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Παραμένει σε τιμωρία ο Ντεμπελέ, το μήνυμα του Ομπαμεγιάνγκ στη Μίλαν

Παραμένει σε τιμωρία ο Ντεμπελέ, το μήνυμα του Ομπαμεγιάνγκ στη Μίλαν

Ο Ντεμπελέ παραμένει τιμωρημένος από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, την ώρα που ο Ομπαμεγιάνγκ λέει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη Μίλαν, αλλά η ίδια... κοιμάται, όπως ανέφερε.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ανοιχτά μέτωπα. Πρώτα απ' όλα με τον Ντεμπελέ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο της Μπαρτσελόνα για να αποτελέσει τον διάδοχο του Νεϊμάρ, με τον ποδοσφαιριστή να πιέζει για τη μετεγγραφή του στους "μπλαουγκράνα".

Η Ντόρτμουντ, έπειτα από συνάντηση κορυφής του εκτελεστικού της διευθυντή, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, του αθλητικού διευθυντή, Μίκαελ Τσορκ και του προπονητή, Πέτερ Μποζ, αποφάσισε να συνεχίσει να έχει υπό καθεστώς τιμωρίας τον ποδοσφαιριστή.

"Επικεντρωνόμαστε στην προετοιμασία της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ την άλλη εβδομάδα. Φυσικά, ο Ντεμπελέ έχει το δικαίωμα να κάνει ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο", ανέφερε η ενημέρωση της γερμανικής ομάδας.

Ο Ντεμπελέ δεν είχε εμφανιστεί σε προπόνηση της Ντόρτμουντ την περασμένη Πέμπτη, ώστε να πιέσει την Ντόρτμουντ, με την ομάδα να του επιβάλλει αποχή από τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, βάζοντάς τον στον... πάγο, προκειμένου να τον συνετίσει.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΓΚ ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ

Εξάλλου, ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, μπορεί να δήλωνε τις προάλλες ότι θα μείνει και φέτος στην Ντόρτμουντ και ότι είναι ευχαριστημένος που θα συνεχίσει στους Βεστφαλούς, εντούτοις έστειλε το μήνυμά του στη Μίλαν, η οποία κατά τον ίδιο... κοιμάται!

"Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στη Μίλαν, αλλά κοιμούνται εκεί. Τι να κάνω εγώ;", ήταν η απάντησή του σε ένα από τα μηνύματα που έλαβε σε συζήτηση που έκανε με live video στο διαδίκτυο. Αν μη τι άλλο, ανοίγει την πόρτα στους "ροσονέρι" ο Γκαμπονέζος στράικερ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ