ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Παίρνει Νταχούντ η Ντόρτμουντ

Παίρνει Νταχούντ η Ντόρτμουντ
2016 DFL

Σε νέα προσθήκη ποδοσφαιριστή της Bundesliga προχωρά η Ντόρτμουντ, η οποία ετοιμάζεται να καλύψει τη ρήτρα του Μαχμούντ Νταχούντ της Γκλάντμπαχ.

Όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα, ο Μαχμούντ Νταχούντ θα φορά τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ από το καλοκαίρι και έπειτα, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" φέρονται έτοιμοι να καλύψουν τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Ο Γερμανός (συριακής καταγωγής) έχει ανδρωθεί στα τμήματα υποδομών της Γκλάντμπαχ, ενώ την περίπτωσή του εξέταζαν και οι Τσέλσι, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ. Οι διοικούντες της τρέχουσας ομάδας του επιδίωκαν εδώ και καιρό να επεκτείνουν τη σύμβαση του παίκτη, κάτι που ωστόσο δεν κατάφεραν, με συνέπεια να τον χάσουν με εξαιρετικά χαμηλό αντίτιμο.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 21χρονου μέσου, θα γίνει ο δεύτερος παίκτης που αποκτούν εσχάτως οι Βεστφαλοί από ομάδα της Bundesliga, έπειτα από τον Εμέρ Τοπράκ της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Νταχούντ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γερμανικά ταλέντα των τελευταίων ετών, έχοντας μετρήσει 69 εμφανίσεις, 6 γκολ και 12 ασίστ με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ