ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Όταν ο Φέλιξ Μπριχ μετρούσε ΓΚΟΛ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ στο Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν

Όταν ο Φέλιξ Μπριχ μετρούσε ΓΚΟΛ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ στο Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν

Ο διαιτητής του Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης, Φέλιξ Μπριχ, είχε αφήσει... εποχή στη Bundesliga το 2013 με το να μετρήσει ένα γκολ του Στέφαν Κίσλινγκ που δεν μπήκε ποτέ (video)

Οι αποφάσεις του Φέλιξ Μπριχ στον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης συζητιούνται έντονα. Καμία συζήτηση όμως για τον συγκεκριμένο διαιτητή δεν έχει ξεπεράσει τον σάλο που προκάλεσε στις 18 Οκτωβρίου 2013 και στον αγώνα Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν.

Ο Στέφαν Κίσλινγκ των φιλοξενούμενων έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ στο 70' της αναμέτρησης. Έπιασε μάλιστα και το κεφάλι του αντιδρώντας για την ευκαιρία που έχασε, ωστόσο ο Φέλιξ Μπριχ έδειξε σέντρα!

Η μπάλα βρήκε μια τρύπα και πέρασε από την εξωτερική πλευρά των διχτύων μέσα στο τέρμα, αλλά κανείς από τους διαιτητές δεν το αντιλήφθηκε! Ο "σκόρερ" μάλιστα όταν είδε τον Μπριχ να καταλογίζει γκολ, έκανε το κορόϊδο.

Με αυτό το "γκολ" η Λεβερκούζεν ουσιαστικά καθάρισε τον αγώνα κάνοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν απλά στο τελικό 1-2, λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ Ο ΜΠΡΙΧ

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ