ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Όταν η Βόλφσμπουργκ έριχνε 5άρα στη Μπάγερν

Όταν η Βόλφσμπουργκ έριχνε 5άρα στη Μπάγερν

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βόλφσμπουργκ νικάει την Μπάγερν Μονάχου με μεγάλο σκορ, αφού πριν έξι χρόνια την... κέρασε μια μεγαλοπρεπέστατη 5άρα με πρωταγωνιστές τους Γκραφίτε και Ντζέκο (VIDEO).

Δεν είναι δα και το πλέον συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο να χάνει η τωρινή Μπάγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα. Ακόμα και μια απλή ήττα των Βαυαρών προκαλεί αίσθηση, πολλώ δε μάλλον αν πρόκειται για συντριβή όπως στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του β' γύρου του γερμανικού πρωταθλήματος.

Το εμφατικό και άκρως εκκωφαντικό 4-1 των "Λύκων" έκανε τον γύρο του κόσμου. Οι παίκτες του Ντίτερ Χέκινγκ... κατασπάραξαν εκείνους του Πεπ Γκουαρδιόλα, που βίωσαν μια εφιαλτική βραδιά, παρόμοια με αυτές που περνούν οι αντίπαλοι της Μπάγερν τις περισσότερες φορές.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που η ομάδα του Μονάχου έχασε με κάτω τα χέρια στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Μόλις το 2009, έξι χρόνια πριν δηλαδή, ο Γκραφίτε, ο Ντζέκο και η παρέα τους σκόρπισαν στους... πέντε ανέμους την Μπάγερν, διαλύοντάς την με 5-1.

Ο Γκέντνερ στο 44' άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει ο Τόνι στο επόμενο λεπτό. Το δεύτερο μέρος ήταν ονειρεμένο για τους γηπεδούχους, αφού οι Ντζέκο (63, 66) και Γκραφίτε (74, 77) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη μεγαλειώδη νίκη τους.

Θυμηθείτε τον θρίαμβο των "Λύκων":

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ