ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ομάδα "φάντασμα" θέλει τον Σίρλε

Dortmund's Andre Schuerrle celebrates after scoring the winning final goal during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Borussia Dortmund in Cologne, Germany, Friday, Feb. 2, 2018. Cologne was defeated by Dortmund with 2-3. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Andre Schuerrle celebrates after scoring the winning final goal during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Borussia Dortmund in Cologne, Germany, Friday, Feb. 2, 2018. Cologne was defeated by Dortmund with 2-3. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Αντρέ Σίρλε αναχώρησε από τις ΗΠΑ όπου βρισκόταν μαζί με την αποστολή της Ντόρτμουντ και επέστρεψε στη Γερμανία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Άγνωστη η ομάδα που ενδιαφέρεται για αυτόν.

Ο Αντρέ Σίρλε δεν αγωνίστηκε καθόλου κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και αμέσως οι ρεπόρτερ της ομάδας έψαχναν να βρουν τι συνέβη. Τελικά, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν βρίσκονταν στις ΗΠΑ, αφού είχε αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Όπως έγινε γνωστό ο Σίρλε βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου από το σύλλογο της Βεστφαλίας.

Ομάδα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του και οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Για αυτό άλλωστε το λόγο ο Σίρλε έφυγε από τις ΗΠΑ, όπου προετοιμάζεται η Ντόρτμουντ, για να προχωρήσει την υπόθεση της μεταγραφής του.

Τα σενάρια για τις ομάδες που θα τον ήθελαν είναι πολλά, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ