ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι φίλοι της Ντόρτμουντ ζητούν να γεμίσει το "κίτρινο τείχος" με παιδιά!

Οι φίλοι της Ντόρτμουντ ζητούν να γεμίσει το "κίτρινο τείχος" με παιδιά!

Μεγάλη μερίδα φίλων της Ντόρτμουντ πιέζει ώστε το "κίτρινο τείχος" του "Signal Iduna Park" να κατακλυσθεί από παιδιά στην επερχόμενη αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ! Τι συνέβη όταν έκανε το ίδιο η Γιουβέντους.

Μια τρομερή ιδέα έχει πάρει διαστάσεις τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία, με φίλους της Μπορούσια Ντόρτμουντ να εκφράζουν την επιθυμία να αντικατασταθούν οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας με παιδιά!

Το ενδεχόμενο αυτό αφορά μόνο το επερχόμενο ματς με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ, καθώς έχει επιβληθεί τιμωρία από τη γερμανική ομοσπονδία προς τους "κιτρινόμαυρους", ώστε το -χωρητικότητας 24.454 θέσεων που φιλοξενεί τους φανατικούς οπαδούς- νότιο πέταλο του "Signal Iduna Park" να παραμείνει κλειστό.

Η διοίκηση του συλλόγου δεν έφερε την παραμικρή αντίσταση στην απόφαση της DFB, ωστόσο οι φίλοι των Βεστφαλών πιέζουν για να γίνει πραγματικότητα η προαναφερθείσα ιδέα.

Πάντως, ακόμη κι αν όλες οι πλευρές συμφωνήσουν (πράγμα δύσκολο), αποτελεί σημαντικό εμπόδιο η έλλειψη χρόνου για την οργάνωση της περίστασης. Όμως, αν άπαντες το αποφασίσουν και δράσουν με ταχύτητα, ίσως δούμε μία εξαιρετικά σπάνια πρωτοβουλία να παίρνει... σάρκα και οστά.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και το 2013 στο Τορίνο, όταν η Γιουβέντους φιλοξένησε 12.200 παιδιά σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε, ωστόσο υπήρξαν αναφορές ότι οι νεαροί είχαν προσβάλει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με συνέπεια να επιβληθεί πρόστιμο στη "Μεγάλη Κυρία".

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που είχε αναρτήσει η ιταλική ομάδα

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ