ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι δέκα ταχύτεροι παίκτες της Bundesliga

El jugador de Hannover, Ihlas Bebou, derecha, festeja un gol contra Borussia Dortmund en la Bundesliga el sábado, 28 de octubre de 2017, en Hannover, Alemania. (Peter Steffen/dpa via AP)
El jugador de Hannover, Ihlas Bebou, derecha, festeja un gol contra Borussia Dortmund en la Bundesliga el sábado, 28 de octubre de 2017, en Hannover, Alemania. (Peter Steffen/dpa via AP) PETER STEFFEN/DPA VIA AP

Ο Ιχλάς Μπεμπού έπιασε τη μεγαλύτερη ταχύτητα σε φετινό αγώνα της Bundesliga, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της "Sport Bild". Στην 5η θέση ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Το εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό "Sport Bild" συνέλεξε τα στοιχεία με τις ανώτερες ταχύτητες στη Bundesliga μέχρι στιγμής και κατέληξε στους δέκα πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές.

Στην κορυφή, με σχετικά μεγάλη διαφορά, βρίσκεται ο 23χρονος Τογκολέζος επιθετικός του Ανόβερου, Ιχλάς Μπεμπού, ο οποίος έπιασε τα 35,25χλμ./ώ.

Ακολουθεί ο 31χρονος εξτρέμ της Άουγκσμπουργκ, Μάρσελ Χέλερ, με 35,07χλμ./ώ., ενώ ο τελευταίος παίκτης που έχει μετρηθεί πάνω από σχετικό το "φράγμα" των 35χλμ./ώ. είναι ο Γερμανός διεθνής Τίμο Βέρνερ με ανώτερη ταχύτητα τα 35,02χλμ./ώ.

Ακολουθεί ένας ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ, αλλά όχι η προφανής επιλογή, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση με 34,84χλμ./ώ. Στην 4η θέση, πιο γρήγορος κατά 0,03χλμ./ώ. είναι ο 23χρονος δεξιός μπακ Τζέρεμι Τόλιαν.

Ο πρώτος παίκτης της Μπάγερν στη λίστα είναι ο Γάλλος εξτρέμ Κινγκσλέ Κομάν με 34,74χλμ./ώ., ενώ ακολουθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Άουγκσμπουργκ, ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Καϊουμπί με 34,71χλμ./ώ.

Λίγο πιο πίσω βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός της Λεβερκούζεν, Καρίμ Μπελαράμπι, ακολουθεί ο Άντε Ρέμπιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το top-10 συμπληρώνει ο Ντάνιελ Καλιτζιούρι της Σάλκε.

Οι δέκα ταχύτεροι παίκτες της Bundesliga

Photo credits: Peter Steffen/dpa via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ