ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Τζάτζα είπε "si" στην Βόλφσμπουργκ

Ο Τζάτζα είπε "si" στην Βόλφσμπουργκ

Ο Σιμόνε Τζάτζα αποδέχτηκε την πρόταση της Βόλφσμπουργκ για συμβόλαιο πέντε χρόνων και τώρα μένει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Γιουβέντους για την μετακόμιση του Ιταλού άσου στους "λύκους".

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται πλέον το να μπει ο Σιμόνε Τζάτζα στο αεροπλάνο και να προσγειωθεί στη Γερμανία για να ξεκινήσει μία νέα ποδοσφαιρική περιπέτεια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός αποδέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσε η Βόλφσμπουργκ για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 3.500.000 ευρώ και απομένει πλέον το "Ok" από την Γιουβέντους για την ολοκλήρωση του deal.

Tα ίδια μέσα εκτιμούν πως οι δύο ομάδες αναμένεται να έρθουν σε συμφωνία μέχρι τη Δευτέρα ώστε ο παίκτης να βγάλει τα ασπρόμαυρα της "γηραίας κυρίας" και να φορέσει τα πράσινα των "λύκων", με την διοίκηση του γερμανικού συλλόγου να είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 25.000.000 ευρώ συν μπόνους.

Σημειώνεται πως ο παίκτης δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή των πρωταθλητών Ιταλίας για το φιλικο με την Εσπανιόλ το βράδυ του Σαββάτου, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ το ενδεχομενο συνεργασίας, με τον ίδιο να επιθυμεί να αναχωρήσει από το Τορίνο από τη στιγμή που η παρουσία των Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς συνεπάγεται με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής για τον ίδιο.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ