ΓΕΡΜΑΝΙΑ

O Παπασταθόπουλος "υποκλίθηκε" στον Διαμαντίδη

O Παπασταθόπουλος "υποκλίθηκε" στον Διαμαντίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με αφορμή το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, υποκλίθηκε, μέσω του λογαριασμού στο facebook, στα κατορθώματα του θρύλου του Παναθηναϊκού.

Το βράδυ του Σαββάτου (17/09), οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησαν τον θρύλο της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη στο φιλικό προς τιμήν του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με αφορμή το "αντίο" του σπουδαίου "3D", ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος υποκλίθηκε στα κατορθώματα του παλαίμαχου -πλέον- άσου, μέσα απ' τη σελίδα του στο facebook.

O 28χρονος άσος "έπλεξε" το εγκώμιο του Διαμαντίδη, τονίζοντας πως αποτέλεσε έναν απ' τους λόγους που παρακολούθησε ανελλιπώς την Εθνική ομάδα μπάσκετ.

"Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία λόγω των υποχρεώσεών μου στο εξωτερικό να δω έναν αγώνα του Δημήτρη Διαμαντίδη από κοντά. Όμως για μένα ο Διαμαντίδης αποτελεί έναν απο τους βασικούς λόγους που άρχισα να παρακολουθώ ανελλιπώς την Εθνική ομάδα μπάσκετ αλλά και όλους τους αγώνες που έπαιζε. Πρόκειται για μία ξεχωριστή μορφή του αθλητισμού, για έναν εξαιρετικό παίκτη και η παρουσία του, το ήθος του και η πορεία του στον χώρο αποτελούν παράδειγμα για μένα. Πιστεύω ότι προσωπικότητες και αθλητές όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρέπει να παραμένουν ενεργοί στην καθημερινή ζωή της ελληνικής κοινωνίας. Προσωπικά, σε ευχαριστώ για όσα είδα από εσένα στα χρόνια που αγωνίστηκες και για όσα έχεις προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό", αναφέρει το μήνυμα του... υπαρχηγού της Εθνικής.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ