ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Ομπαμεγιάνγκ ζήτησε να φύγει από την Ντόρτμουντ

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday April 22, 2017. (Guido Kirchner/dpa via AP)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday April 22, 2017. (Guido Kirchner/dpa via AP) GUIDO KIRCHNER/DPA VIA AP

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ζήτησε μεταγραφή από την Ντόρτμουντ και οι ομάδες συνωστίζονται στα πόδια του, στήνοντας χορό εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βάζει "φωτιά" στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού, αφού φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση της Ντόρτμουντ να πάρει μεταγραφή.

Μετά από τέσσερα χρόνια στη Βεστφαλία, ο φετινός αρχισκόρερ της Bundesliga με 31 τέρματα συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε, τον οποίο ενημέρωσε για την επιθυμία του να φύγει, σύμφωνα με την " Bild".

Ο 27χρονος Γκαμπονέζος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση 25.000.000 ευρώ ετησίως από την κινεζική Τιάντζιν Κουάντζιαν που προπονεί ο Φάμπιο Καναβάρο.

Ενδιαφέρον για τον διεθνή ποδοσφαιριστή έχει επιδείξει και η Μίλαν με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης εξέταζαν παλαιότερα την περίπτωσή του. Η Μπορούσια δύσκολα θα αποδεχθεί πρόταση μικρότερη των 80.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, με συνέπεια τους προσεχείς μήνες να γίνει ένα πολύ δυνατό "παζάρι" για τη μεταγραφή του.

Photo credits: Guido Kirchner/dpa via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ