ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Ομπαμεγιάνγκ πουλά την Lamborghini του

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday April 22, 2017. (Guido Kirchner/dpa via AP)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in the Borussia Park stadium in Moenchengladbach, Germany, Saturday April 22, 2017. (Guido Kirchner/dpa via AP) GUIDO KIRCHNER/DPA VIA AP

Aν σου περισσεύουν 285.000 ευρώ, τότε μπορείς να κάνεις δική σου την -προς πώληση- Lamborghini του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι λάτρης της ταχύτητας, έχει μεγάλη συλλογή από αυτοκίνητα (μεταξύ άλλων Porsche και Ferrari) και συνηθίζει να τα αλλάζει... σαν τα πουκάμισα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ πρόσθεσε στη συλλογή του μια Lamborghini, την οποία και παρουσίασε όλο καμάρι στους followers του στο instagram.

Ο Ομπαμεγιάνγκ πουλά την Lamborghini του

Λίγους μήνες μετά, ο 28χρονος, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν, αποφάσισε να πουλήσει το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του έναντι 285.000 ευρώ, δημιουργώντας ερωτήματα ως προς το γιατί. Σημειώνεται ότι το κοντέρ έχει "γράψει" μόλις 36.000 χιλιόμετρα.

Όλα αυτά την ώρα που οι φήμες για το μέλλον του ποδοσφαιριστή "οργιάζουν". Σύμφωνα με αυτές, ο Ομπαμεγιάνγκ επιθυμεί να αποχωρήσει από την Βεστφαλία και οι μνηστήρες που τον θέλουν διαρκώς αυξάνονται με τελευταία την Έβερτον να μπαίνει στη λίστα. Μάλιστα, η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς φέρεται να είναι διατεθειμένη να δώσει τα πάντα για να κάνει δικό της τον παίκτη. Για να δούμε...

Photo credits: Guido Kirchner/dpa via AP

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ